anti-stress massage

Bij een anti-stress massage wordt enkel gewerkt op de rug, nek en schouders, aangezicht en hoofd. De rug wordt vooraf met warme lavastenen gemasseerd, om volledig te ontspannen.

De massage die ik geef is gebaseerd op de oosterse filosofie. Wat ik wil bereiken is dat ik bij jou de energie(Qi), de levenskracht die iedereen in zich heeft, beter laat stromen of weer in balans breng, en zo breng ik je terug naar je eigen Inner Flow.

Door het stimuleren van de meridiaanbanen met massage kan deze energiestroom opnieuw door de blokkade heen worden gebracht. Zo kan de balansverstoring verholpen worden en de weggestopte ervaring alsnog worden verwerkt.

Een trauma kan iets groots zijn of van lang geleden (bv. onverwerkt verdriet) en ook iets kleins van kort geleden (bv. kneuzing tijdens sport). Alle zaken kunnen een invloed hebben op het lichaam.

Deze massage werkt zowel geestelijk als lichamelijk dieper door dan de ontspanningsmassage en kan ondersteuning en verlichting geven bij o.a. verdriet, woede stress, koude handen en voeten, oververmoeidheid enz.

Wat kan het voor je betekenen?

Deze massage heeft een directe werking op het zenuwstelsel, spieren, bloedcirculatie, ademhaling en nog zoveel meer. Eveneens is deze behandeling zeer doeltreffend voor het behandelen van vastzittende stress en zijn symptomen. U voelt zich na de behandeling weer opgeladen en vrij van spanning.

Wat mag je van een anti-stress massage verwachten?

Dan is deze massage echt voor u.

Na een oriënterend gesprek over uw klachten en wensen begin ik gericht en persoonlijk aan uw behandeling.

Met een anti-stress massage geniet je niet enkel van 60 minuten pure ontspanning, het is ook een echte investering in je lichamelijke gezondheid.

Tips & advies

Deze behandeling is NIET geschikt:

Overtuigd en wil je een afspraak maken?

Alle behandelingen worden gegeven in de praktijk te Edegem. Opgelet, ik werk enkel op afspraak.