Over Pascale De cleene

Ik ben geboren in 1963, gehuwd en trotse moeder van 3 volwassen en 3 kleinkinderen. Ik ben tot 2016 deeltijds actief geweest in de bedrijfswereld en ook een periode als kinderverzorgster, in combinatie als voetreflexologe in bijberoep. Tot ik mijn passie in een voltijdse zelfstandige praktijk kon omzetten.

Mijn passie ligt namelijk in de voeten. Voeten hebben zo’n belangrijke functie : ze dragen ons door het leven, dus moeten we ze koesteren, er zorg voor dragen en ze verwennen. Voeten zijn zo verschillend van persoon tot persoon en ze vertellen mij zo veel bij het aanraken of door het tenen lezen. Daardoor ben ik zo gefascineerd door de voeten.

Uit deze interesse heb ik de opleiding voetreflexologie gevolgd en ben afgestudeerd in 2011 als klassieke voetreflexologe. In juni 2019 ben ik afgestudeerd met de 4- jarige opleiding van Causale voetreflexologie.

opleiding causale voetreflexologie

In oktober 2015 ben ik met de 4 jarige opleiding gestart van Causale voetreflexologie, gegeven door Mevrouw An De Mulder.

In causale voetreflexologie wordt gezocht naar de oorzaak van bepaalde klachten of symptomen. Elk orgaan dat gezond is beweegt. Wanneer deze beweging van de organen verloren gaat om één of andere reden (bvb operaties, littekens, medicatie, trauma’s, toxines, ouderdom, emoties, …) gaan de organen minder goed functioneren en kunnen ze uiteindelijk ziek worden. De zones van de organen worden bewerkt in samenhang met de corresponderende emotionele zones in de hersenen. Op deze manier werkt de causale voetreflexologie aan de eenheid van lichaam en geest.

Erkende tenenlezer & Relaxatietherapeut

Sinds november 2015, ben ik erkende tenenlezer na het volgen van de opleiding bij Fudare België en in april 2017 ben ik afgestudeerd als relaxatietherapeut bij het Centrum Open Mind in Gent.

Ik volg al meerdere jaren opleidingen om mijn technieken aan te scherpen in holistische therapieën en school me voortdurend bij over traditionele Chinese geneeswijzen.

Mijn passie voor holistische therapieën en traditionele Chinese geneeswijzen vertaal ik door verschillende behandelingen aan te bieden. Deze behandelingen zijn voetreflexologie, tenen lezen, anti-stressmassage, bachbloesem remedies, relaxatieoefeningen en begeleiding en babymassage.

Uiteraard ben ik ook lid van BEVO, de Belgische Federatie van voetreflexologen.

Met deze professionele kennis en mijn communicatieve persoonlijkheid wil ik van mijn praktijk een plek maken waar iedereen zich thuis voelt en in een aangenaam kader kan ontspannen.

Alle behandelingen worden gegeven in de praktijk te Edegem, en dit enkel op afspraak.

Praktijk Pascale De Cleene
Heihoefseweg 14
2650 Edegem
www.pascaledecleene.be
0496 40 79 60

Stuur ons een mailtje of contacteer ons telefonisch. Als we niet opnemen, zijn we vast aan het behandelen, laat je dus zeker een berichtje na op de voice mail? Dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

Ik, Pascale De Cleene, verklaar hierbij de reguliere geneeskunde als basis te beschouwen van de gezondheidszorg en, als niet medisch opgeleide, geen diagnoses te stellen of behandelingen in vraag te stellen als gevolg van medische conclusies. De door mij verzorgde individuele sessies en workshops zijn uitsluitend een mogelijk ondersteuning en zijn aanvullend. Zij vervangen geen medische behandelingen of medicaties, psychologische of psychiatrische begeleiding. Voor het achterhouden van informatie door de patiënt kan ik geen verantwoordelijkheid opnemen. Voor klachten of twijfels dient u steeds uw arts te raadplegen.

De inhoud van deze website en aanhorende pagina’s worden verschaft in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Onze massages zijn relaxerend en therapeutisch en geenszins erotisch van aard.

Indien men een afspraak wenst te annuleren, dient men dit minimum 24 u op voorhand te berichten. Zo niet zien we ons genoodzaakt om 50% van de prijs aan te rekenen. Wanneer er zonder verwittiging niet wordt opgedaagd voor de gemaakte afspraak, wordt de volle 100 % van het voorziene tarief aangerekend bij een volgende afspraak.