Bachbloesemtherapie

De bachbloesemtherapie is gebaseerd op het feit dat extracten van bloesems een heilzame werking hebben en kunnen voorkomen dat een niet-passende leefwijze zou leiden tot een ziekte. Door het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen met de heilzame energetische extracten worden energie-blokkades opgeheven en kan de energie weer vlot stromen. Negatieve trillingen worden getransformeerd naar positieve en werken zo in op de grondstemming van de gebruiker.

Bachbloesems werken dus voornamelijk in op je psychische en emotionele gezondheid en de geestelijke/emotionele oorzaak van je klachten zoals angst, onzekerheid, onvoldoende interesse in het heden, eenzaamheid, overgevoeligheid voor ideeën van anderen, moedeloosheid en wanhoop en onbezorgdheid voor anderen.

Wat kunnen de extracten van bachbloesems verwezenlijken?

Hoe werken bachbloesems?

Uitvinder van de bachbloesem remedies was homeopaat Edward Bach, een bijzonder man met een bijzondere stelling.

Bach stelde:
“Behandel de patiënt, niet de ziekte. De ziekte is immers maar een symptoom en het gevolg van hoe de patiënt in mekaar zit. Hoe de patiënt zich voelt, denkt en reageert op een bepaald moment kan namelijk een combinatie zijn van het karakter, een ingesloten chronische houding en een voorbijgaande emotionele toestand.”

Wat mag je verwachten van een sessie bachbloesemtherapie?

Deze sessie duurt ongeveer 40 minuten. We beginnen met een gesprek, daarop volgt de analyse. Je krijgt een flesje met bachbloesem remedie en de nodige uitleg.

Tips & advies

Overtuigd en wil je een afspraak maken?

Alle behandelingen worden gegeven in de praktijk te Edegem. Opgelet, ik werk enkel op afspraak.